Buurman wordt Vuurman. Althans de komende twee jaar. Want elke maandagavond van zomer 2021 reist Buurman door het land, op weg naar 10 warme gesprekken rond het vuur.

  

Bij elk van die vuren nodigt Buurman…Vuurman één gast uit. Een vuurgast met een bijzonder verhaal. Er zal muziek zijn en eten op het vuur. De sterren zorgen voor een avond om nooit te vergeten. Vuurman laat de avond zich ontvouwen, al starend naar de vlammen. Van het warm vuurgesprek wordt een audio-opname gemaakt die de weg vindt naar een podcast-reeks en de inspiratie vormt voor 10 nieuwe nummers. En u kan deel uitmaken van dit verhaal.
  


  Hoe?

  

Heeft u zelf een bijzonder verhaal dat u wil delen aan het vuur? Of kent u iemand met een verhaal waarvan u vindt dat het vereeuwigd hoort te worden in een lied? Een verrassend verhaal, beklijvend, moedig, hoopvol… Schrijf je in, spreid het vuur en maak er samen met Buurman…Vuurman iets onvergetelijks van.

  Volg
  je liever mee vanaf de zijlijn? Schrijf je dan ook gewoon in en ontvang exclusieve beelden en geluidsopnames van de vuurgesprekken en schrijfsessies in jouw mailbox en beleef de geboorte van nieuwe muziek zoals u dat nog nooit hebt beleefd.

  MAAK DEEL UIT VAN DIT VERHAAL!

  Waar woon je?